TRENUTNA POZICIJA VOZILA

Sustav SAT-CON omogućuje vam pokazivanje trenutne pozicije vozila na mapi(nadzor vozila), kao i informacije o trenutnom kretanju, stajanju i brzini. Jednostavnim klikom dobit ćete uvid o poziciji jednog ili svih vozila na mapi.

Trasa kretanja nadzor vozila
Trasa kretanja nadzor vozila

Trasa kretanja nadzor vozila

TRASA KRETANJA I POVIJEST

SAT-CON omogućuje detaljan prikazan kretanja i nadzor vozila. Svi podaci spremaju se na server i čuvaju se 6 mjeseci. Korisnik ima detaljan uvid o kretanju i stajanju vozila kao i brzini kretanja.

Trasa kretanja i grafički prikaz brzine

Trasa kretanja nadzor vozila
izvjestaj o kilometrazi nadzor vozila

SPECIJALIZIRANI IZVJEŠTAJI

Sustav vam omogućuje generiranje veliki broj različitih izvještaja u tekstualnom obliku. Izvještaje možete ispisivati, pohraniti ili slati u pdf. Ili xls obliku.

  • Prijeđenu kilometraža prema željenom periodu

  • Rad motora

  • Mjestima stajanja

  • Vremenima posjeta definiranih zona

  • Prekoračenju brzine

Izvještaj o kilometraži i mjestima stajanja za zadani period

izvjestaj o kilometrazi nadzor vozila
identifikacija vozača nadzor vozila
Identifikacija vozača nadzor vozila

IDENTIFIKACIJA VOZAČA

Idenifikacija vozača omogućuje evidentiranje vozača prilikom svake vožnje.

Svaki vozač ima vlastiti ID button ključ pomoću kojeg se beskontaktno evidentira. U slučaju neovlaštene vožnje ili ne-evidentiranja , u vozilu se uključuje sirena.

Ova opcija točno evidentira vozača u slučaju spornih situacija : kazni, udesa, neodržavanja vozila, itd…

GEOZONE NAPUŠTANJE PODRUČJA

Opcija Geonfence omogućuje vam da određenu geografsku zonu obilježite i u slučaju napuštanja vozila iz označene zone, SAT-CON automatski šalje obavijest na e-mail ili SMS. Možete definirati poruku koju želite primiti kao i broj korisnika na koji želite da poruka stigne. Npr. ako se obilježi grad Zagreb poruka može glasiti: „Vozilo Volvo FM1 napustilo Zagreb“.  Također sistem omogućuje da se obilježi određena geografska zonu i slučaju dolaska vozila u definiranu zonu automatski se šalje obavijest putem e-maila ili SMS. Npr. poruka može glasiti: „Vozilo Scania A1 stiglo u Beč“. Sve radnje slanja obavijesti obavljaju se potpuno automatski.

Geozone nadzor vozila

ALARMI I SENZORI

Sustav SAT-CON moguće je povezati sa različitim vrstama senzora kao i kreirati različite vrste alarma.  Sustav omogućuje kreiranje alarma za otvaranje/zatvaranje vrata, alarm prekoračenje brzine, alarm prekoračenje temperature, alarm pada napona, protuprovalni alarm, itd…

Obavještavanje korisnika se može obaviti putem emaila, SMS poruka ili alarmiranjem unutar aplikacije. Svi alarmi ostaju trajno zabilježeni u sustavu.

Senzor za vrata

Senzor za vrata nadzor vozila

Senzor temperature

Senzor temperature nadzor vozila

Kontrola napajanja

Nadzor vozila kontrola napajanja